O nama

Himd d.o.o. Zagreb je tvrtka osnovana 1993.g., kao obiteljska tvrtka obitelji Ivanović iz Velikog Polja (Novi Zagreb). Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja i prodaja visoko kvalitetne kožne konfekcije.
Zbog Vašeg dosadašnjeg povjerenja u naš proizvod trenutno zapošljavamo 20-tak djelatnika, što nas čini najproduktivnijom ''Modnom kućom kože'' u Hrvatskoj s tendecijom daljnjeg poslovnog rasta.
Strateški plan kojem teži naša tvrtka je kontinuirano nuditi tržištu proizvode visoke kvalitete kroz modernizaciju tehnologije te stjecanje povjerenja i zadovoljstva kupaca.
 
O kvaliteti
Kontrola kvalitete kože provodi se već u ranoj fazi pri samom odabiru sirovine. Obrada sirove kože ima najveću ulogu te je razvojem tehnologije omogućeno da konačni proizvod doista postigne visoku kvalitetu. 
Od odabira sirovine pa sve do konačnog proizvoda kontinuirano je pračena kvaliteta izrade koja je večinom ručna, čak do 70%.
 
O koži
Koža je prirodna sirovina životinjskog porijekla i kao takva ima značajnu ulogu u društvu. Niti jedan umjetni materijal ne može je nadomjestiti, a zbog svojih karakteristika i načina obrade može se upotrebljavati dugi niz godina. 
Postoji više načina obrade kože, kao i vrsta koža (npr. ovčja, teleća, konjska, juneća, itd.). Napomena za svinjsku kožu koja se isto ubraja u prirodnu sirovinu životinjskog porijekla: koristi se pri izradi jeftinijih odjevnih predmeta iz razloga što ima izuzetno visoki faktor rastezljivosti i slaba svojstva izdržljivosti, odnosno sklona je raspadanju bez obzira na način obrade same sirovine. 
Prema koži se treba ponašati kao i prema svojoj vlastitoj, odnosno nakon nekog vremena potrebno ju je njegovati. Ukoliko se smoči potrebno ju je prije spremanja u ormar dobro osušiti kako ne bi poprimila neželjeni miris. Kožne jakne, odnosno kožni proizvodi glačaju se (bez pare) preko pamučne krpe po pravom licu kože.
 
O proizvodu
Nakon obrade sirovine slijedi postupak krojenja prema željenim modelima. Tim stručnjaka (dizajnera i krojača) zajedno sa prodavačima i kupcima sudjeluju u kreiranju svakog pojedinog proizvoda. Uz kvalitetan, moderan i originalan dizajn nudimo Vam više od 300 različitih modela pod prepoznatljivim brendom " By Moda ".
Na prvom mjestu nam je zadovoljstvo kupaca što je i osnovni razlog našeg dugogodišnjeg poslovanja. Uz postojeći asortiman naših proizvoda nudimo Vam mogučnost šivanja po mjeri te vršimo popravke na kožnim jaknama.