Uvjeti dostave

Poštovani korisnici,
Dostava vrijedi na području čitave Hrvatske, a pošiljke se dostvavljaju putem Hpekspres-a.
U većini slučajeva dostava traje manje od 24h osim za otoke gdje se roba dostavlja samo nekoliko puta tjedno. Dostava se vrši samo radnim danima od ponedjeljka do petka.
Jedan od vrlo zanimljivih usluga je i plaćanje pouzećem gdje odabrane proizvode plaćate dostavljaču tek kod primitka robe. Na taj način u potpunosti pojednostavljujete kupnju, a to je posebno korisno za mala mjesta i ruralna područja.
 
Dobro je znati!
Što ako me vozač ne nađe na adresi?
Kod pokušaja isporuke će se ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke na kojoj je naznačen broj pošiljke i broj telefona službe za korisnike, a sama pošiljka će se vratiti u pripadajući sabirni centar. Vi samo trebate nazvati službu za korisnike i dogovoriti novu dostavu.
Dostavu proizvoda naručenih putem naše internet trgovine vršimo u suradnji sa najkvalitetnijim dostavnim službama, po načelu „od vrata do vrata“. Trošak dostave paketa snosi HIMD d.o.o.
 
Svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti. Pošiljatelj će u listi preuzimanja naznačiti referentni broj prateće dokumentacije, pri čemu će kasnije potpisana dostavna lista s referentnim brojem biti dokaz o izvršenoj dostavi.